schilderwerken Borgerhout

Schilderwerken Borgerhout

Schilderwerken in Borgerhout vernieuwen? Besteed al je schilderwerk uit aan een ervaren schildersbedrijf bij jou in de buurt en profiteer van de hoogste kwaliteit! Schildersbedrijven voeren jouw schilderwerken snel en efficiënt uit, zodat je de schilders niet te lang over de vloer hebt. Op zoek naar een schildersbedrijf bij jou in de buurt?

Start gratis offerteaanvraag!

De aanvraag kost niets én is vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Benieuwd wat een schildersbedrijf voor je kan betekenen?

Hieronder lees je meer over de werkzaamheden die schilders uitvoeren. Ook lees je meer over de prijzen van schilderwerk en vind je tips voor het vinden van geschikte schildersbedrijven.

Voordelen van deze offerteservice

Schilders nodig? Met deze offerteservice vind je gemakkelijk ervaren schildersbedrijven bij jou in de buurt. Vergelijk de prijzen en bespaar bovendien tot wel 40% op de schilderkosten!

De grootste voordelen:

 • Je krijgt inzicht in de gemiddelde prijzen van schilderwerken.
 • Jij kiest zelf het schildersbedrijf in Borgerhout met het beste aanbod.
 • Je besparing loopt op tot wel 40%!
 • Deze offerteservice is gratis én vrijblijvend, dus je zit helemaal nergens aan vast.

Waarom een schildersbedrijf in Borgerhout inschakelen?

Er zijn nog steeds veel mensen die denken dat schilderwerken in Borgerhout eenvoudig zelf uit te voeren zijn. In de praktijk is binnen- of buitenschilderwerk toch een stuk lastiger. Schakel daarom direct een ervaren schildersbedrijf in en voorkom slecht schilderwerk in en om je huis. Dan maak je achteraf geen extra kosten, om schilderwerk te laten herstellen.

Wat zijn de grootste voordelen van het inhuren van een schildersbedrijf?

Schilders besparen jou enorm veel tijd en energie. Dankzij jarenlange ervaring neemt het schilderwerk minder tijd in beslag dus je bent minder lang omringd door blikken verf en verfkwasten. En het grootste voordeel is dat je profiteert van de allerbeste kwaliteit.

Wat kost een schilder?

Wist je dat schildersbedrijven zelf hun tarief bepalen? Het uurtarief voor binnen- en buitenschilderwerk verschilt dus per schilder. Bovendien is het uurloon van schilders afhankelijk van het soort schilderwerk. Voor simpele binnenschilderwerken in Borgerhout, zoals het schilderen van een binnenmuur, liggen de kosten rond de €35,- tot €40,- per uur of €30,- tot €35,- per m².

Buitenschilderwerk is iets duurder, omdat hieraan extra eisen verbonden zitten. Het buitenschilderwerk moet het hout natuurlijk tegen de weerselementen beschermen. De kosten liggen tussen de €40,- tot €50,- per uur of tussen de €35,- tot €40,- per m².

Schakel een winterschilder in om tot wel 20% op het binnenschilderwerk of buitenschilderwerk te besparen!

Prijs schilder 2024

Type schilder Prijs schilder per uur* Prijs per m²*
Binnenschilder €35,- en €40,- €30,- en €35,-
Buitenschilder €40,- en €50,- €35,- en €40,-
Winterschilder 10-20% goedkoper 10-20% goedkoper
*Dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Gratis meerdere offertes vergelijken?

Binnenschilderwerken Borgerhout

Schilderwerk is meer dan beschilderen alleen. Zo valt of staat alles bij de behandelingsprocedure van de ondergrond, ook bij binnenschilderwerk. Een ongeschikte ondergrond zal hoe dan ook voor averechtse resultaten zorgen. Ook de verfkeuze zal het resultaat ontegensprekelijk beïnvloeden.

Kies je bijvoorbeeld voor synthetische verven of voor waterverven voor binnenschilderwerk? En is lakverf, latexverf, vinylverf of acrylverf dan beter aangewezen? En vraagt het binnenschilderwerk op de muur een andere techniek dan het beschilderen van trappen? Het zijn vragen waar enkel een echte expert antwoord op weet.

Binnenschilderwerk wordt maar beter professioneel verricht, aangezien een slecht resultaat vaak zeer moeilijk te verhelpen valt. Door te kiezen voor een schildersbedrijf kies je voor kennis, ervaring en pure kwaliteit.

Vraag nu gratis en vrijblijvend schilderwerken offertes aan en bespaar op de kosten!

binnenschilderwerken Borgerhout

Prijs huis schilderen binnen

Wil je dat je huis er van binnen stralend uit ziet? Voor binnenschilderwerken in Borgerhout kun je terecht bij veel verschillende schildersbedrijven. De prijzen van het schilderwerk zijn afhankelijk van het soort binnenschilderwerk.

Stel dat je de trap laat schilderen: Het uurloon van de schilder ligt rond de €35,- tot €40,-. Gemiddeld liggen de totale prijzen voor het binnenschilderwerk in dat geval rond de €300,- tot €700,-. Bij deze kosten zit het schuren en schoonmaken van de traptreden inbegrepen.

Voor het schilderen van het plafond ligt de prijs per m² rond de €10,- tot €15,- en voor het schilderen van muren liggen de gemiddelde kosten rond de €15,- tot €20,- per m².

Prijs schilderwerk 2024

Soort binnen- schilderwerken Gemiddelde prijs * Gemiddelde van/tot prijs * Toelichting
Trap schilderen €35,- tot €40,- per uur €300,- tot €700,- Schuren, schoonmaken en aanbrengen van 2 grondverf lagen en 1 dekkende toplaag op een trap met 13 treden.
Plafond schilderen €10,- tot €15,- per m² €220,- tot €1.500,- Witten van een plafond van 30 tot 70 m²
Vloer schilderen €10,- tot €15,- per m² €300,- tot €800,- Schilderen van een vloer van 30 tot 80 m²
Binnenmuur schilderen €15,- tot €20,- per m² €900, – tot €1.200,- Schilderen van 1 of meerdere muren met een totaaloppervlakte van 15 tot 60 m²
Badkamer sausen of spuiten €6,- tot €15,- per m² €90,- tot 225,- Voor het spuiten of sausen van een badkamer met een muuroppervlakte van 15 m²
*Dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Trap schilderen

Veel mensen zien op tegen het schilderen van de trap. Logisch, want dit vereist flink wat tijd en precisie. Bovendien kun je de trap niet in één keer schilderen, want je moet tijdens het schilderwerk natuurlijk nog steeds naar boven en naar beneden kunnen lopen.

Het schilderwerk op de trap is heel belangrijk voor de veiligheid.

Zodra de verflaag loslaat of gaat slijten, worden de traptreden een stuk gladder. Het gevaar op uitglijden is een stuk groter. Voorkom valpartijen door zo snel mogelijk een schilder uit Borgerhout in te schakelen. Dit kost ongeveer €35,- tot €40,- per uur.

Plafond schilderen

Als je nog nooit een plafond geschilderd hebt, begin je er ook gewoon zelf niet aan. Het verven van een plafond is een klus voor een expert, waarbij de juiste technieken de slaagkansen beïnvloeden.

Het beschilderen is zo moeilijk omdat het in de praktijk bijna onmogelijk is om alles in soepele overgangen te bewerkstelligen, zeker als de vakman voortdurend de ladder op en af moet. De vakman zal daarom meestal het plafond in denkbeeldige rasters onderverdelen en de verf strooksgewijs aanbrengen.

Een veelgebruikte techniek is er een waarbij de specialist met een kruisbeweging over die stroken zal bewegen. Ieder denkbeeldig vlak zal bovendien gedeeltelijk het vorig denkbeeldig vlak moeten overlappen om een soepel effect te bekomen. De gemiddelde kosten liggen tussen de €10,- tot €15,- per m².

vloer schilderen

Vloeren schilderen

Bij binnenschilderwerk gaat het niet alleen over plafonds, wanden en houtwerk. Het is ook goed mogelijk dat de bestaande vloer niet helemaal aan jouw wensen voldoet. Laat het geen reden zijn om die mooie woning aan je neus te laten voorbijgaan, er is een oplossing! Of jouw vloer nu bestaat uit hout, beton, of tegels, en je wenst die te veranderen moet je hem niet persé opbreken.

Verf is een wondermiddel als je het juist gebruikt! Wil jij je vloeren laten schilderen? Dit kost gemiddeld €10,- tot €15,- per m². Op een vloer van 80 m² kost dit ongeveer €800,- tot €1.200,-.

Binnendeuren verven

Door een nieuw laagje verf aan te brengen op de binnendeuren kan je de look van een kamer volledig omgooien. Het is echter van belang om ook dat klusje aan een schildersbedrijf over te laten, aangezien je niet wilt dat jouw deur beschadigd raakt. Om de schilderwerken van deuren adequaat uit te voeren zal deze immers uit de scharnieren gehaald moeten worden.

Gaat het om deuren met glazen afwerking, dan snap je ook wel dat dat risico’s inhoudt. Jaarlijks sneuvelt heel wat glas in deuren omdat men vond dat het een ideaal klusje was voor een doe-het-zelver, niet dus.

Schakel voor het verven van deuren met een glazen afwerking dus altijd een schilder in.

Muren schilderen

Hoewel het schilderen van muren eenvoudig lijkt, is dit allesbehalve. Als je de muur niet goed voorbereid, dan blijf je kleine beschadigingen door het schilderwerk in Borgerhout heen zien. Bovendien houden veel hobbyklussers op met verven na één of twee lagen, terwijl het resultaat nog niet optimaal is.

Met een schilder in Borgerhout ben jij verzekerd van het allermooiste resultaat!

Bovendien geeft een vakman jou een persoonlijk kleuradvies. Wil je eens wat anders dan die standaard witte kleur maar weet je niet precies wat? Vraag dan om een persoonlijk advies. De kosten voor het schilderwerk van de muur, liggen rond de €15,- tot €20,- per m².

Slaapkamer verven

Heel wat mensen kiezen ervoor om hun slaapkamer in de loop der jaren eens een nieuwe look of zelfs een complete make-over te geven. De trends veranderen voortdurend en zijn lang niet meer zo standaard als vroeger.

Tegenwoordig wordt er vaak gewerkt met meerdere kleuren. Zo kan één muur voorzien worden van een opvallende kleur, zoals rood, paars, blauw of groen, terwijl de andere muren eerder van neutrale kleuren zoals grijs en kaki worden voorzien. En daar komt meestal heel wat schilderwerk bij kijken.

Om tot het resultaat van jouw dromen te komen doe je best beroep op professionals. Slaapkamer laten verven? De gemiddelde prijs per m² ligt rond de €15,- tot €20,-. Stel dat je een muuroppervlak van 35 m² wilt laten verven: de totale kosten liggen dan gemiddeld tussen de €525,- tot €700,-.

keuken schilderen

Keuken schilderen

Wil jij je keuken eens opknappen? Met het schilderen van de keuken krijgt de keukenruimte een volledig nieuwe uitstraling. Kies voor een frisse, witte kleur op de muren om lichte vergeling of kleine vlekken weg te werken. Zo ziet de keuken er weer als nieuw uit. Wil je toch compleet iets anders? Geef de keuken dan een felle kleur!

Bij schilderwerken in de keuken is het verstandig om een afwasbare verf te kiezen. Mocht de muur tijdens het koken of bakken toch vervuild raken, dan maak je dit met een vochtige doek gemakkelijk schoon. Voor een muuroppervlak van ongeveer 15 m² liggen de kosten rond de €225,- tot €300,-.

Badkamer schilderen

Wist je dat je ook een badkamer kunt laten schilderen? Je hoeft de badkamer niet volledig te betegelen voor een schoon en hygiënisch resultaat. Er is de keuze voor waterbestendige verf, die schimmelgroei tegen gaat. Hierdoor blijven schilderwerken in een vochtige ruimte in Borgerhout ook heel lang mooi en schoon.

Om er zeker van te zijn dat je een goede verfsoort gebruikt, schakel je best een ervaren schildersbedrijf uit Borgerhout in.

Je hebt de keuze tussen het sausen of spuiten van de badkamer, spuiten is doorgaans iets goedkoper omdat de techniek veel sneller is. De kosten liggen rond de €90,- tot €225,- voor een muuroppervlak van 15m².

Living schilderen

De living is één van de ruimtes waar je waarschijnlijk de meeste tijd doorbrengt. Belangrijk dus, dat jij je hier niet stoort aan slecht of verouderd schilderwerk. Een schildersbedrijf uit Borgerhout is in te zetten voor het sausen of spuiten van de living. Je kunt zowel de muren als het plafond laten sausen. Steeds meer mensen laten het plafond zelfs in dezelfde kleur als de muren spuiten, omdat de living hierdoor een stuk groter lijkt.

Schilderwerken in de living hoeven écht niet saai te zijn. Je kunt gemakkelijk verschillende ‘hoekjes’ creëren met unieke schilderwerken in Borgerhout, zoals geometrische vormen. Hierdoor oogt de ruimte heel knus. Houd rekening met een prijs van gemiddeld €15,- tot €20,- per m².

Huis schilderen? Schakel een schilder uit Borgerhout in!

Vergelijk gratis offertes en vind ervaren schildersbedrijven bij jou in de buurt.

Buitenschilderwerken

Schilderwerken doen we binnenshuis voornamelijk om esthetische redenen, buitenshuis dienen de buitenschilderwerken er bovendien ook toe om de nodige bescherming te voorzien. Een buitenmuur is dan ook helemaal anders dan een binnenmuur.

Buitenschilderwerk moet sowieso veel extreme omstandigheden doorstaan, dank bijvoorbeeld aan hevige neerslag, wind, vorst, sneeuw en zelfs strooizout. Ook kan het nogal eens stevig regenen. De keuze voor geschikte verfmaterialen voor buitenschilderwerk zal dan ook afhangen van de concrete context waarin de buitenmuur zich bevindt.

Advies nodig of nieuwsgierig naar de prijs voor buitenschilderwerken? Start nu je gratis offerteaanvraag!

buitenschilderwerken Borgerhout

Richtprijzen schilderwerken

Wat is de prijs van schilderwerken? Dit is afhankelijk van het uurtarief van de schilder in Borgerhout. De kosten voor het schilderen van een tuinhuis liggen bijvoorbeeld rond de €40,- tot €50,- per uur.

Wil jij je gevel laten verven? Gevelschilderwerken in Borgerhout kosten gemiddeld €35,- tot €40,- per m². Op een gevel van 60 m² liggen de totale kosten voor de schilderwerken rond de €2.100,- tot €2.400,-. Ramen schilderen kost ongeveer €15,- tot €25,- per raam en als jij je dakkapel opnieuw wilt laten beschilderen dan kost dit gemiddeld €400,- tot €1.000,-.

Prijs buitenschilderwerken 2024

Soort buitenschilderwerken Gemiddelde prijs * Gemiddelde van/tot prijs * Toelichting
Gevel schilderen €35,- tot €40,- per m² €2.100,- tot €2.400,- Schilderen van een gevel van 60 m²
Ramen schilderen €15,- tot €25,- per raam €180,- tot €300,- Voor het schilderen van 12 ramen met maximaal 3 dikteranden tot 100 mm breed.
Tuinhuis schilderen €40,- tot € 50,- per uur Prijs op basis van uurtarief
Buitendeuren schilderen €40,- per m² €160,- tot €400,- Voor het schilderen van 2 tot 5 buitendeuren (met een gemiddeld oppervlakte van 2 m² per deur)
Dakkapel schilderen €400,- tot €1.000,- Van/tot prijs gebaseerd op verven van alleen zijpanelen en zijbalk
tot aan verven van de volledige dakkapel inclusief ramen
*Dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Gevelschilderwerken in Borgerhout

Bij gevelschilderwerken gaat het om het schilderen van de buitenmuur. Gevelschilderwerken hebben een paar belangrijke voordelen:

 • Het schilderen van de buitenmuur geeft je huis een compleet nieuwe uitstraling.
 • Gevelschilderwerken beschermen je gevel tegen neerslag.
 • Een buitenmuur schilderen verhoogt de woningwaarde.

Als jij geïnteresseerd bent in gevelschilderwerken, dan is het verstandig om op zoek te gaan naar schilderbedrijven gespecialiseerd in buitenschilderwerken in Borgerhout. In dat geval weet je zeker dat de schilders geschikte verf gebruiken en de voorgrond optimaal voorbereiden. De gevel mag je niet schilderen als deze te vochtig is. Heb je last van vochtproblemen? Dan moet je deze eerst laten oplossen.

Opgelet: over het algemeen zijn onderhoudswerken (schilderwerken) vergunningsvrij in Borgerhout. Heb je twijfels of er een bouwvergunning nodig is om jouw voorgevel te beschilderen? Vraag het na bij de gemeente. De zij- en achtergevels zijn in Borgerhout in ieder geval vergunningsvrij.

Gevel schilderen: wat doet een schilder?

Bekijk hoe een schilder je gevel van een nieuwe kleur voorziet!

Gevel schilderen in Borgerhout? Vind erkende schildersbedrijven!

Vergelijk de prijzen van de schilders en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Ramen schilderen

Schilderwerken zijn nooit een sinecure, ook niet bij ramen. Een en ander zal bijvoorbeeld afhangen van het soort materiaal. Een houten raam zal je bijvoorbeeld moeten afschuren en zal een andere soort verf nodig hebben dan een raam op basis van pvc. Tegenwoordig zijn pvc ramen bijna niet elektrostatisch en vrij kleurvast, maar vroeger was dat niet altijd het geval.

Bij oudere plastic ramen is het inschakelen van een schildersbedrijf te Borgerhout aangewezen, aangezien de lak maar beter goed hecht en de minder poreuze ondergrond ieder detail ontegensprekelijk laat zien.

Bij plastic ramen is een goede schilderstechniek dan ook onontbeerlijk voor een adequate afwerking. De kosten voor deze schilderwerken liggen rond de €15,- tot €25,- per raam. 12 ramen laten schilderen kost je gemiddeld €180,- tot €300,-.

Tuinhuis schilderen

Wie een tuinhuis in de tuin heeft staan zal beamen dat dit er na enkele jaren niet meer zo mooi eruit ziet. Het is ook niet verwonderlijk aangezien het dag in dag uit met allerlei weersomstandigheden te maken krijgt. Het krijgt heel wat te verduren zoals regen, wind en koude, maar ook van warmte en zonlicht weten het hout en de verf. Het is daarom noodzakelijk om af en toe het tuinhuis opnieuw te beitsen.

Op zoek naar een schildersbedrijf? Vergelijk dan nu gratis offertes. Zo kun je uitmaken welke verver jou het meest aanspreekt. De kosten voor het beitsen van een tuinhuis liggen gemiddeld rond de €40,- tot €50,- per uur.

Buitendeur schilderen

Je kunt er ook voor kiezen om je buiten- of binnendeur te verven. Een buitendeur verven beschermt de deur tegen neerslag en voorkomt houtrot. Daarnaast geeft een fris geverfde buitendeur een hele mooie en luxueuze uitstraling. Dit verhoogt de waarde van je woning!

Om te besparen op de buitenschilderwerken in Borgerhout, kun je ervoor kiezen om alle buitenschilderwerken in één keer uit te laten voeren. Denk aan de gevelschilderwerken, het lakken van de ramen en het beschilderen van de deuren. Zo ben je in één keer klaar! De gemiddelde kosten voor het beschilderen van de buitendeur ligt rond de €40,- per m².

Prijsopbouw buitendeur schilderen

prijsopbouw buitendeur schilderen

Garage schilderen

Heb je een houten garage aan huis? Als het antwoord “ja” is dan is deze waarschijnlijk geschilderd in een kleur die goed bij het huis past. Een garage is een mooie toevoeging van jouw woning wanneer deze goed gebruikt wordt en functioneel is. Veel bezoekers van onze website gaven aan het schilderwerk aan de garage, net als de andere bijgebouwen om het huis, liever zelf uit te voeren.

Wat men ook aangaf was dat dit meestal wel 1 tot 2 weken in beslag nam en vaak in de zomer/vakantietijd plaatsvindt. Heb je er wel wat voor over om 2 weken echt vrij te zijn? Vraag dan vrijblijvend gratis offertes aan en bekijk wat de kosten zijn voor het inschakelen van een schildersbedrijf voor deze schilderwerken.

Dakkapel schilderen

Een dakkapel wordt blootgesteld aan regen, sneeuw en zon. Het is heel belangrijk om een houten dakkapel goed te beschermen tegen deze weerselementen. Na verloop van tijd verkleuren de zijwangen of begint de oude verflaag zelfs los te bladderen.

We kunnen ons voorstellen dat je er zelf niet op zit te wachten op het dak op te klimmen voor een snelle schilderbeurt. Schakel daarom direct ervaren schilders in! Met behulp van een steiger is de dakkapel gemakkelijk te bereiken en is de dakkapel in een mum van tijd geschilderd. De kosten voor deze schilderwerken liggen rond de €400,- tot €1.000,-.

schilder Borgerhout

Schilder in Borgerhout gezocht; waar op letten?

Wil jij je huis laten schilderen door ervaren schilders? We hebben een aantal tips op gebied van schilderwerk opgesteld zodat je weet waar je bij het zoeken van schildersbedrijven op moet letten.

 • Vragen de schildersbedrijven een prijs per vierkante meter of per uur? Als je al het schilderwerk in huis laat uitvoeren, kun je misschien ook een totaalprijs afspreken. Zo weet je direct waar je aan toe bent.
 • Staat er een duidelijke planning in de offerte? Zo weet je direct wanneer het schilderwerk plaatsvindt en hoe lang het duurt.
 • Hoe verloopt de communicatie met de schildersbedrijven? Als het nu al moeizaam loopt dan zal het tijdens het schilderwerk waarschijnlijk niet beter zijn.
 • Vraag online of bij familie of vrienden naar ervaringen en referenties. Zo krijg je een beeld van de kwaliteit van de schilders.

Besparen op de kosten van een schilder in Borgerhout?

Vind het schildersbedrijf met het beste aanbod en bespaar tot wel 40%!

Wat is een winterschilder?

In de winter krijgen schildersbedrijven vaak minder klussen aangeboden. Als gevolg daarvan, bieden zij hun diensten aan tegen een verlaagde prijs! Het inschakelen van een winterschilder kan 10% tot wel 20% goedkoper zijn dan het inhuren van schilders in het voorjaar!

Maar let op!

Een winterschilder is alleen in te zetten voor het binnenschilderwerk. Bij buitenschilderwerk ben je heel erg gebonden aan het weer. In de winter is het vaak te koud of te vochtig om buitenschilderwerk aan te brengen.

Ben je op zoek naar een winterschilder? Vraag gratis offertes aan, vergelijk de aanbiedingen en bespaar!

Recent aangevraagde offertes

Muren schilderen in Antwerpen
Trap verven in Deurne
Binnenschilderwerk in Mechelen
Gevel schilderen in Borgerhout
Dakkapel schilderen in Berchem
Buitenschilderwerk in Merksem
Plafond schilderen in Turnhout
Vloeren schilderen in Wilrijk
Badkamer schilderen in Brasschaat
Schilderwerk in Geel

Kleuradvies

Je kunt er natuurlijk voor kiezen je muren in dezelfde RAL9010 kleur te schilderen die je al jarenlang hebt, maar met een andere kleur geef jij je huis direct een compleet andere uitstraling. Geen zorgen: schildersbedrijven geven jou, als je dat wilt, een professioneel kleuradvies. Welke kleur je kiest is onder andere afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren.

Blauw geeft brengt rust en kalmte aan in het interieur: veel mensen laten hun bureau blauw schilderen, zodat ze hier geconcentreerd en productief kunnen werken. Groen wekt vertrouwen en veiligheid op en een gele kleur werkt enerverend.

Kleuradvies nodig? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Kan ik premie ontvangen voor schilderwerken in Borgerhout?

Er is op dit moment geen landelijke premie voor schilderwerk. Het kan wel voorkomen dat de gemeente waarin je woont een plaatselijke premie aanbiedt. Of dit in Borgerhout ook het geval is, controleer je gemakkelijk via premiezoeker.be. De hoogte van plaatselijke premies is natuurlijk afhankelijk van de gemeente, ook de voorwaarden verschillen.

Ga jij een huis schilderen en is deze ouder dan 10 jaar? Dan profiteer je wel van een verlaagd btw-tarief! Je betaalt slechts 6% btw op arbeids- en materiaalkosten. Voorwaarde hiervoor is dat het gaat om een privéwoning. Als je meer wilt weten, lees dan verder op belgium.be.

schildersbedrijf Borgerhout

Vraag gratis offertes aan en bespaar op een schildersbedrijf uit Borgerhout!

Met kwalitatief schilderwerk in en rondom je huis verhoog je de waarde van de woning. Bovendien verhoogt het je woongenot, omdat de uitstraling van het huis perfect aansluit op je interieur en je persoonlijke voorkeuren. Schakel ervaren schilders in voor de beste kwaliteit. Schilder gezocht?

Start direct je gratis offerteaanvraag!

Na de gratis offerteaanvraag krijg je zo snel mogelijk tot wel 6 offertes van schildersbedrijven bij jou in de buurt. Vergelijk de prijzen en kies de vakman met het beste aanbod: je bespaart zo tot wel 40% op de totale kosten! Je zit nergens aan vast.

Vergelijk offertes en bespaar tot 40% op schilderwerken!

Vraag gratis offertes aan en ontvang tot 6 vrijblijvende aanbiedingen op maat van schildersbedrijven uit jouw provincie. Vergelijk deze op prijs en kies voor de schilder die de beste prijs en voorwaarden voor de schilderwerken biedt. Zo bespaar je binnen enkele minuten tot wel 40% op de kosten!

Wist je dat...